Portfolio: ”Nieuwe start met Pluk!” Artikel in het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn.

Marjorie

Sinds september 2006 siert bloemenzaak Op Rozen het Paulusplein. Een knusse bloemenwinkel met brocante spulletjes, met liefde gerund door Marga de Man en haar echtgenoot, die twee jaar geleden overleed. Zoon Robbin de Man vond het tijd voor een nieuwe start en trok de stoute schoenen aan. Zonder dat Marga het wist werd zij aangemeld voor het BNN programma Werk Aan De Winkel gepresenteerd door Olcay Gulsen.

Met een tevreden gevoel kijkt Marga terug op de opnames van het programma en de verbouwing van OP Rozen. “Het was een week met een lach en een traan en ik moest erg wennen aan de naam Pluk, maar ik kijk vooral met dankbaarheid terug op de samenwerking tussen familie en vrienden en het creatieve team van het programma.” Olcay Gulsen richtte zich vooral op de financiële kant en de marketing van Pluk. Maar de betrokkenheid gaat ook door na het programma er is volgens Marga nog bijna dagelijks contact. Klik hier om verder te lezen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Instagram