Portfolio: Auteur van het boek: Wij en autisme

Portfolio: Auteur van het boek: Wij en autisme

amenvatting

Wij en autisme. Als je anderen zou moeten uitleggen wat autisme is, dan is dat bijna onmogelijk. Autisme moet je dagelijks ervaren om het te kunnen begrijpen. Toen Patrick en Marjorie ontdekten dat hun zoontje autisme had, riep dit naast onzekerheid ook veel vragen op. Een periode van zoeken, onbegrip en eenzaamheid brak aan. Om het taboe over autisme te doorbreken besloten zij in contact te komen met andere ouders en ervaringen uit te wisselen. Het resultaat is een praktisch en leerzaam boek, dat een kijkje geeft in hun dagelijks leven. In dit boek vertellen de auteurs en andere ouders, over hun ervaringen, uitdagingen en geven zij praktische tips over driftbuien, communicatie en eten. Wij en autisme, omdat wij er samen niet alleen voor staan.

Het boek kun je hier bestellen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Instagram